Csapatunk

A FINEXT STARTUP csapata
sok évtizedes kockázati tőke tapasztalattal rendelkezik. A csapattagok együttesen több mint 100 tranzakcióban vettek részt és 350 millió Euró intézményi tőkét kezeltek. A Finext munkatársai nem csak pénzügyi tapasztalattal rendelkeznek, hanem széleskörű iparági ismeretekkel és komoly üzletviteli rutinnal, ezzel is segítve a kommunikációt és együttműködést a vállalkozókkal, portfoliócégekkel.

Halász IvánFinext.04.hLaudán Csaba

Halász Iván

Halász Iván

Igazgatóság elnöke

A Finext Startup Kockázati Tőkealap-kelező Zrt. társalapítója és vezetője.

Több éven keresztül dolgozott az Egyesült Államokban a BlackRock Inc-nál. 2000-ben lett munkatársa a Róna és Társai Rt-nek, az Első Magyar Alap (EMA) kizárólagos tanácsadójának. Az EMA egy közel 100 millió dolláros kockázati tőke alap. 2001-től az ABN AMRO Capitalnél helyezkedett el, majd a Euroventuresnek lett a partnere.

Halász Iván több cégben vállalt aktív vezető szerepet, többek között a BVfon, UCMS és az EPAM Systems-ben. Jelenleg a Finext Startup Kockázati Tőkealap-kelező Zrt. vezetőjeként aktív tanácsadói szerepet tölt be az Intellisense Zrt. (Webcam Laboratory)  és a 7×24 Egészségkártya Kft-ben.

2007 és 2010 között a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület elnökségi tagja. Halász Iván az MBA képzést a franciaországi INSEAD-on végezte.

Lévay Ferenc

Lévay Ferenc

Igazgatósági tag 

1995 és 2000 között az Equinox Ventures Befektetési Tanácsadó Kft. befektetési tanácsadójaként és ügyvezetőjeként 6 befektetési tranzakcióban vállalt aktív szerepet, összesen 50 millió USD tranzakció értékben. A FastVentures Üzleti Tanácsadó Kft-nél 11 korai fázisú technológiai cég tőkefinanszírozását vezette.  Lévay Ferenc 2006-tól 2011-ig egy info-távközlési cégcsoport, a Bvfon Holding pénzügyi vezetői pozícióját töltötte be.  Jelenleg a GPS City Guide (Pocket Guide) és InfoTouch Kft.-ben aktívan részt vesz stratégiai tanácsadóként.

Laudán Csaba

Laudán Csaba

Karrierjét a CIB Bank Tehetséggondozó Programjának keretében kezdte. 2006-tól mint Nagyvállalati Üzletkötő, 2009-től pedig Szenior Nagyvállalati Üzletkötő lett.  5 év banki tapasztalattal a háta mögött a pénzügyi szektor egyéb területére lépett át. 2010-ben társával egy pénzügyi közvetítő és tanácsadó céget hoztak létre, mely sikeresen működik. Előbbi tevékenysége mellett Csaba 2011-ben csatlakozott a Finext csapatához vezető pénzügyi elemzőként. Csaba legtöbb portfoliócégünk életében részt vállal, kiemelt feladata a Life1 Wellness központ tulajdonosi kontrollja és pénzügyi vezetése.

Csaba 2005-ben diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy szakirányán.