A Finext Startup Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

a magyarországi innovatív kis- és középvállalatokba fektet be, elősegíti azok fejlődését és növekedését. Ezen cégek különleges igényeit felismerve, a Finext Startup elkötelezett szándéka, hogy a portfólióban lévő vállalatokat a tőketámogatáson túl további innovatív eszközökkel és színvonalas tanácsadással segítse.

Egy Közép-Európai befektető társaság vagyunk, akik családi és EU-s tőkéből gazdálkodnak, vállalattól és befektetési stádiumtól függően maximum EUR10m befektetési potenciállal rendelkező vállalkozásokat keresünk.

A Finext Startup Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-n keresztül magyarországi innovatív kis- és közepes méretű vállalkozásokba fektetünk és célunk, hogy azok a saját piacukon meghatározó szereplők legyenek nemzetközi szinten.
Célunk, hogy finanszírozásunk és hozzáadott értékünk által sikeres és komoly üzleti potenciállal rendelkező vállalkozásokat építsünk. Befektetési lehetőséget leginkább az ICT / Mobil Web, szolgáltató, egészségügy és biotechnológia iparágakban keresünk.
A befektetést követően felhasználjuk a nemzetközi kapcsolatrendszerünket, hogy segítsük a portfólió cégek fejlődését, a stratégiai irányok újragondolását, a menedzsment megőrzését és bővülését, a disztribúciós csatornák és partnerkapcsolatok létrejöttét, a referencia ügyfelek elérését és a folytonos finanszírozást, valamint hogy biztosítsuk a területi terjeszkedés lehetőségét.
Aktív partneri viszonyt kívánunk kialakítani a portfóliócégekkel. Abban hiszünk, hogy a vállalkozás sikere a záráson, együttműködésen és a tehetséges csapatok bizalmi partner kapcsolatán múlik.

A Finext tevékenysége egy különleges ötösfogat stratégián alapszik, amely alkalmazkodik a növekedés orientált vállalkozókhoz és vállalkozásokhoz.

FINEXT

A FINEXT STARTUP

  1. tőkét juttat a növekedéshez,
  2. üzleti és innovációs infrastruktúrát biztosít a fejlődéshez,
  3. segíti a hálózatépítést,
  4. támogatja a kutatási és fejlesztési erőfeszítéseket,
  5. menedzsment és HR-tanácsadással és mentori munkával segíti a vállalatokat a mérföldkövek elérésében.