Portfólió

Alábbi partnereink már profitálnak a Finext Startup ötösfogata által nyújtott lehetőségekből.

POCKETGUIDE

Let the City Talk to You
Finext.Pocket_GuideA Pocket Guide szolgáltatás a mobile eszközünket egy személyes idegenvezetővé varázsolja. Az alkalmazás, hang navigációval, a helyi érdekességeket kiemelve úgy vezet végig a városon, mint egy valódi idegenvezető. Globálisan 2,5 millió letöltéssel az elmúlt másfél évben az alkalmazás a felhasználók széles körében már bizonyított, amit jól mutat, hogy felhasználói bázisa világ szinten 250.000-el míg a magyar piacon 30.000-rel növekszik havonta.

A Pocket Guide nemzetközi partnerekkel, számos pozitív piaci visszajelzéssel és díjakkal rendelkezik, többek között a TechCrunch Europe egyik győztese volt.

A túrákat komoly tapasztalattal rendelkező helyi idegenvezetők állították össze, amely párosult egy skálázható bevétel megosztáson alapuló üzleti modellel.

POCKETGUIDE VIDEO  (password: pocketguide)

WEBCAM LABORATORY

Research at School and Home
Finext.Webcam_LaboratoryA fiataloknak szánt webkamera alapú oktatási szoftver legfontosabb tulajdonsága, hogy a felhasználó akár otthon akár az iskolákban úgy tud méréseket, megfigyeléseket, kísérleteket végezni, hogy semmilyen speciális kiegészítőre nincsen szüksége, csak egy egyszerű webkamerára.

Ez a hiánypótló oktatási szoftver általános iskolásokat és gimnazistákat, iskolákat és szülőket kíván megcélozni, alternatívát nyújtva a drága eszközökre.

LIFE 1 WELLNESS

Work Out & Live Well in Style
Life 1 WellnessA Finext Startup finanszírozásában megvalósult 3000 m2-es LIFE1 Fitness és Wellness központ 2010 végén nyitotta meg kapuit a budapesti Corvin Negyedben. Töretlen minőségi szolgáltatásnak köszönhetően Magyarország leglátogatottabb ilyen jellegű komplexumává lett. Ezen sikerek biztosítanak megfelelő alapot arra, hogy egy országosan elismert márkanév felépítésével a magyar tömegsport formálóivá legyünk. Egységes arculatú, országos lefedettségű hálózaton keresztül kívánjuk a fitnesz tömegbázisát növelni, így adva új lendületet a magyar tömegsportnak. Célunk, hogy minél szélesebb célcsoport számára biztosítsunk elérhető árú szolgáltatást, kiemelkedő minőségű gépparkot, tiszta környezetet és kulturált sportolási lehetőséget.

INTELLITEXT KFT

Intellitext kft

A vállalkozás technológiai ötletbörzeként (Idea Lab) működik.

Az Intellitext olyan korai stádiumban lévő, kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező, innovatív, széles körben felhasználható, növekvő tendenciát mutató piacokra fejlesztett termékek/szolgáltatások kutatás-fejlesztésével foglalkozik, amelyek vagy szabadalommal rendelkeznek, vagy szabadalmaztathatóak.

A spin-off projektek K+F tevékenységét követően jól megalapozott piaci bevezetés után a cél a megfelelő piaci részesedés megszerzése, biztosítva a folyamatos előnyt a versenytársakkal szemben.

Az Intellitext első ilyen projektje az Optforce Kft., amely 2 innovatív termékkel rendelkezik. Az egyik egy 3D-s szenzor, a másik egy aktuátor.

OPTOFORCE

OptoforceAz Optoforce egy forradalmian új, szabadalommal védett háromdimenziós erőmérő szenzort (OMD) és egy aktuátort (OES) fejlesztett ki.

A szenzor a piacon jelenleg elérhető alapszenzorokat képességében megelőzi, háromdimenziós erőmérő képességével (a nagyság mellett a vektor irányát is méri) pedig nemcsak felülmúlja ezen érzékelőket, hanem gyakorlatilag új kategóriát teremt a piacon.

Az aktuátor egy olyan elem amely képes a fizikai viselkedését programozhatóan megváltoztatni. Az OptoForce innovatív technológián alapuló  aktuátora lehetővé teszi, hogy tartalomérzékeny beviteli eszközöket hozzunk létre. Például olyan kapcsolót ami annak függvényében, hogy éppen hangerőt szabályzunk vagy menüpontok között lépkedünk másképpen viselkedik. Emellett az aktuátor képes természetesen mozgatásra is, képes emulálni rugalmas viselkedést és nagysávszélességű erőszabályzás megvalósítására is alkalmas.

7X24 EGÉSZSÉGKÁRTYA KFT 

Finext.Doktor24

A Doktor24 egy egyedülálló egészségügyi tanácsadó, betegirányító és szolgáltatásszervező rendszer, amely hiánypótló szerepet tölt be a hazai egészségügyben. A Doktor24 célja biztosítani azokat az egészségügyben szükséges háttértevékenységeket, amelyek segítik, gyorsítják és hatékonyabbá teszik a páciens és az egészségügyi szolgáltatók, valamint a finanszírozó intézmények között a kapcsolatot.

A rendszer lehetővé teszi, hogy a páciensek egészségállapotukkal kapcsolatban orvos-szakmai információkhoz jussanak, valamint általános tájékoztatást, betegirányítási- és szolgáltatás-szervezési segítséget kapjanak a számukra szükséges egészségügyi szolgáltatókhoz történő eljutásban.

FMRH FRANCHISE MANAGEMENT KFT

Finext

A társaság egy franchise rendszereket üzemeltető cég, mely nemzetközi márkákat hoz be Magyarországra. A vállalkozás célja, hogy kihasználja a válság okozta kedvező terjeszkedési lehetőségeket egy bizonyított brand portfolió management filozófián és gyakorlaton keresztül gazdaságos üzemeltetést tudjon végezni.

A vállalkozás megteremti a franchise lehetőségeket, tárgyalásokat folytat bevásárlóközpontokkal, marketing és egyéb támogatást nyújt a saját brand portfóliójában szereplő márkáinak és kihasználja a szinergiák adta lehetőségeket.

 

 INFOTOUCH

InfoTouch

A társaság passzív és interaktív Digital Signage megoldások fejlesztésével, szállításával foglalkozik.

Mind a passzív, mind az aktív megoldásaik központilag menedzselt komplex megoldást biztosítanak. A terminálok gyártása mellett a társaság erőssége a szoftveres integráció, amellyel különböző célú komplex terminálhálózatokat tudnak létrehozni és üzemeltetni. Tapasztalataik alapján rövid határidővel nagy számban tudnak gyártani és telepíteni különböző, akár egyedi igény alapján és felhasználási céllal készült terminálokat.